OPINIE

OPINIE

REFERENCJE

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone "*" są obowiązkowe.
Rami napisał w Październik 9, 2019:
Fenomenalny zespół! Metropolis potrafili tak rozbawić gości na weselu bezalkoholowym (!), ze ostatni goście wychodzili po 4 rano 🙂 Świetny kontakt z zespołem. Piosenki dobrane idealnie, tak że na parkiecie bawili się zarówno młodsi jak i starsi. Polecam z całego serca!
Anna napisał w Październik 7, 2019:
Cudowny zespół ! Bardzo zaangażowani, fantastyczna współpraca. Potrafią zachęcić wszystkich do zabawy skutecznie a jednocześnie z klasą !
Klaudia napisał w Wrzesień 11, 2019:
Bardzo dziękujemy za rewelacyjną grę na naszym weselu! Pełen profesjonalizm. Super zespół, Panowie dali z siebie wszystko, jak grali parkiet był pełny. Gorąco polecam!
Marta i Marcin 17.08.2019 napisał w Sierpień 19, 2019:
Serdecznie dziękujemy za rewelacyjną oprawę muzyczną na weselu w Krobielowicach. Goście byli zachwyceni 🙂 Kamil poprowadził imprezę tak, że na parkiecie bawili się zarówno młodsi, jak i starsi. Wszyscy muzycy dali czadu 🙂 Jeszcze raz dzięki!
Agnieszka napisał w Sierpień 14, 2019:
Genialny zespół. Wybraliśmy ich z polecenia znajomych i to był bardzo dobry wybór. Wokal świetny (!), gitara cudo, prowadzenie imprezy na bardzo dobrym poziomie. Polecam serdecznie. Wszyscy goście zachwyceni, a zaznaczę że w rodzinie mam kilku zawodowych muzyków, którzy również byli pod wrażeniem 🙂
Aurelia napisał w Sierpień 14, 2019:
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę na naszym weselu. Profesjonalne podejście. Fantastyczna atmosfera. Saksofon - zrobił na wszystkich meega weażenie, prowadzący Kamil - przesympatyczna osoba. My i Nasi goście byliśmy zachwyceni 🙂 Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać decyzja bylaby taka sama. Pozdrawiamy. Buziaki 🙂
Dariusz napisał w Lipiec 25, 2019:
Hej własnie kończymy film z wesela na którym byliśmy razem W Odolanowie KARDAMON. Ponownie jesteśmy pod wrażaniem, jakości muzyki, jej gęstości, dynamiki. Niesamowitej dykcji Twoje Kamil, I całości muzyki płynącej od klawiszowca, basisty i gitarzysty. Uczta dla ucha słuchającego muzyki na filmie przy montażu. Pozdrawiamy serdecznie Mirków Grupa Multimedialna. Mam nadzieje ze będzie jeszcze dane nam się spotkać !!!
Marta napisał w Lipiec 12, 2019:
Od kiedy usłyszeliśmy Metropolis Group na weselu znajomych, wiedzieliśmy, że muszą zagrać również na naszym 🙂 I nie zawiedliśmy się. Było rewelacyjnie! Pełen profesjonalizm. Goście nie wierzyli, że grają na żywo 😀 Wszyscy byli zachwyceni! Dziękujemy! Bez Was nie byłoby tak wspaniale 🙂 Żałujemy, że czas tak szybko minął i chętnie byśmy powtórzyli ten dzień. Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy (a chodzą plotki, że są chętni na kolejne weselicho z Wami). Pozdrawiamy!
Justyna napisał w Lipiec 2, 2019:
Nasze wesele nie mogło odbyć się bez zespołu Metropolis! Pełen parkiet od początku imprezy aż do rana 🙂 Polecam bardzo serdecznie! Wesele tylko z Metropolis group!
Michał napisał w Czerwiec 30, 2019:
Bardzo serdecznie dziękujemy Kamilowi i całemu zespołowi. Byli po prostu fantastyczni, pełen profesjonalizm. Bawiliśmy się niesamowicie. Chłopaki prowadzą wesele z wielką pasją i zaangażowaniem. Wniosek jest tylko jeden, masz Metropolis na weselu to masz pewność, że impreza będzie kosmiczna. Trzymajcie się chłopaki, mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych weselach! 🙂
Radek napisał w Czerwiec 28, 2019:
Istna petarda !!! Świetna zabawa od samego początku do końca:) Kamil jesteście wielcy!!! Super repertuar dobór zabaw oraz sposób prowadzenia wesela na najwyższym poziomie. Mam nadzieje do zobaczenia!!! Pozdrawiamy i gorąco polecamy:)
Justyna napisał w Czerwiec 24, 2019:
Wielkie Łał !! Czyste szaleństwo ! Chłopaki dali wielkiego czadu na weselu Mojego brata. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie. Nie chciało się schodzić z parkietu. Chłopki jesteście cudowni i widzimy się na kolejnych imprezach ! 🙂
Adam napisał w Maj 2, 2019:
Szkoda że maksymalna ocena jaka można przyznać jest 5 gwiazdek bo z przyjemnością dlabym 50. Zespół profesjonalistów kochających muzykę i ludzi co słychać od pierwszej do ostatniej piosenki. Świetnie prowadzone wesele, niesamowite głosy. Wszystkie decyzje przemyślane. Podziwiam Nie wyobrażam sobie wesela bez zespołu Metropolis Group. Pozdrawiamy i bardzo szczerze dziękujemy Marysia i Adam
Anna napisał w Marzec 4, 2019:
Byłam już na dwóch imprezach, które prowadzą w restauracji Brochów. Za każdym razem jestem zachwycona. Nie można usiedzieć na miejscu. Super repertuar muzyczny, lider pięknie potrafi zabawiać gości i każdego porwie do zabawy. Polecam z całego serca, z tym zespołem każda impreza jest udana
Małgorzata napisał w Październik 31, 2018:
Rewelacyjny zespół, super chłopaki. Goście byli zachwyceni jakością i profesjonalizmem. My jako para młoda polecamy każdemu. Nie wyobrażałam sobie mojej imprezy bez nich ponieważ bawiliśmy się z nimi już na kilku weselach.Cudowni
Adam napisał w Październik 10, 2018:
Wesele 06.10 Świetny zespół wysokiej klasy, wszyscy goście świetnie się bawili do samego końca. Kamil rozruszał biesiadników i świetnie prowadził uroczystość. Po tym ile osób pytało co to za zespół, spodziewam się jeszcze nie raz się z nimi spotkać :))) OBY!!!
Robert napisał w Sierpień 27, 2018:
Bardzo dziękujemy zespołowi za występ na naszym weselu 25-26 sierpnia 2018! Metropolis to najlepszy zespół jaki znamy, super profesjonalny, z genialnym repertuarem. Wszyscy goście byli zachwyceni, praktycznie nie schodzili z parkietu. Na poprawinach musieliśmy przedłużać imprezę, bo tak ją rozkręcili! Szczerze polecamy i jeszcze raz dziękujemy za wszystko 😉
Alicja napisał w Sierpień 22, 2018:
Chłopaki na naszym weselu 18.08.2018 dali czadu naprawdę!Klasa sama w sobie! Są mega profesjonalni i nie można się czepić absolutnie niczego! Zero fałszu, super repertuar, krótkie przerwy, duuuuuużo utworów, dało się dogadać w każdej kwestii.Goście zachwyceni, bo zespół z klasą. Do innych zespołów, które słyszałam wcześniej nie ma co porównywać, w ogóle nie ten poziom. Kamil przypilnował by każde moje marzenie zostało spełnione, lepiej bym sobie tego nie wymarzyła. Wszyscy bardzo sympatyczni, gitara Kuby przyprawia o ciarki na plecach, klawisze i bas super!!! Kamil śpiewa rewelacyjnie! Jak wesele to TYLKO Metropolis Group!
Joanna i Michał napisał w Sierpień 1, 2018:
Wspaniali ludzie, wspaniała muzyka, perfekcyjna organizacja, świetny i szybki kontakt. Metropolis sprawił ze zarówno my, jak i nasi goście nie zapomnimy tego wesela! Spełnione były wszsytkie nasze muzyczne i nie tylko prosby! Bardzo Wam kochani dziękujemy za wspaniałe chwile! Do zobaczenia kochani!
Magdalena&Wojciech napisał w Lipiec 31, 2018:
Serdecznie dziękujemy z całego serducha cudownemu zespołowi. Metropolis zapewniło nam i naszym gościom cudowną zabawę do białego rana. Wspaniały kontakt z Zespołem, profesjonalne wykonanie wszystkich utworów i cudowna atmosfera przez nich stworzona!! Serdecznie polecamy 🙂 !!

ZAUFALI NAM MIN.:

aromastone.pl

Centrum-Kultury-w-Sycowie

Uniwersytet Ekonomiczny

Uniwersytet Medyczny

MOKIS OLEŚNICA

słowo sportowe

GARBARNIA

POWIAT OLEŚNICKI logo własne

SYCÓW

oca-herb

POLECAMY

szymanekMirkówFINEZJAlibdesign

www.baza-weselna.pl

 

www.kozband.pl

www.laboga.pl

www.staragarbarnia.pl

www.zespoly-muzyczne.info