OPINIE

OPINIE

REFERENCJE

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone "*" są obowiązkowe.
Magdalena napisał w Wrzesień 5, 2021:
Chłopaki z zespołu Metropolis Group spisali się na medal. Piosenki różnorodne, profesjonalne poprowadzenie imprezy weselnej. Polecam z całego serca. Kamil moja ocena 10/10!!!!
Alicja i Paweł napisał w Lipiec 10, 2021:
Bardzo polecamy zespół Metropolis Group! Świetna energia, uśmiech i super zabawa! Dziękujemy za pełen profesjonalizm, dużo tańca i zabawy! Serdecznie wszystkim polecam!
Ola i Adam napisał w Sierpień 31, 2020:
Bardzo dziękujemy za świetną oprawę muzyczną naszego wesela. Przede wszystkim jesteśmy pod wrażeniem bardzo różnorodnego repertuaru. Wszyscy członkowie zespołu są bardzo profesjonalni, entuzjastycznie wykonują swoją pracę i mają wprawę w odrywaniu gości od stolików na dłuuuugie bloki taneczne :). Ciężko wyobrazić sobie sprawniejszą wpółpracę przy organizacji imprezy weselnej. Serdecznie polecamy wszystkim niezdecydowanym!
Weronika napisał w Sierpień 10, 2020:
Bardzo polecam! Najlepszy zespól jaki mogliśmy mieć na weselu! Chłopaki robią kawał dobrej roboty, pełna profeska. Była to niepierwsza impreza z Metropolis i zawsze byli niezawodni 😀 Bardzo Wam dziękujemy i mam nadzieję, że do zobaczenia ! 🙂
Weronika napisał w Styczeń 6, 2020:
Jednym słowem RE-WE-LA-CJA! Zespół poznaliśmy jako goście na jednym z wesel i już wiedzieliśmy, że muszą zagrać także na naszym. Tak też się stało, a wszyscy jednym chórem orzekli, że to najlepsza impreza na jakiej się bawili. Dzięki pomocy Kamila, który zarówno jako wokalista jak i wodzirej sprawdza się doskonale, sami również spędziliśmy świetny czas. Parkiet pełen ludzi przez całą imprezę, przemiła atmosfera, muzycy na najwyższym poziomie - to wszystko sprawia, że Wasze przyjęcie zostanie zapamiętane i wspominane jeszcze bardzo dłuuugo. Serdecznie dziękujemy i mamy nadzieję - do zobaczenia! Weronika i Adam 🙂
Dorota napisał w Listopad 17, 2019:
Profesjonaliści! Muzyka zagrana na najwyższym poziomie, świetnie dobrany repertuar, fenomenalne prowadzenie imprezy, przemili ludzie. Z Nimi kazda impreza trwa do ostatniej minuty i jeszcze dłużej! Baaardzo polecam!! ❤
Rami napisał w Październik 9, 2019:
Fenomenalny zespół! Metropolis potrafili tak rozbawić gości na weselu bezalkoholowym (!), ze ostatni goście wychodzili po 4 rano 🙂 Świetny kontakt z zespołem. Piosenki dobrane idealnie, tak że na parkiecie bawili się zarówno młodsi jak i starsi. Polecam z całego serca!
Anna napisał w Październik 7, 2019:
Cudowny zespół ! Bardzo zaangażowani, fantastyczna współpraca. Potrafią zachęcić wszystkich do zabawy skutecznie a jednocześnie z klasą !
Klaudia napisał w Wrzesień 11, 2019:
Bardzo dziękujemy za rewelacyjną grę na naszym weselu! Pełen profesjonalizm. Super zespół, Panowie dali z siebie wszystko, jak grali parkiet był pełny. Gorąco polecam!
Marta i Marcin 17.08.2019 napisał w Sierpień 19, 2019:
Serdecznie dziękujemy za rewelacyjną oprawę muzyczną na weselu w Krobielowicach. Goście byli zachwyceni 🙂 Kamil poprowadził imprezę tak, że na parkiecie bawili się zarówno młodsi, jak i starsi. Wszyscy muzycy dali czadu 🙂 Jeszcze raz dzięki!
Agnieszka napisał w Sierpień 14, 2019:
Genialny zespół. Wybraliśmy ich z polecenia znajomych i to był bardzo dobry wybór. Wokal świetny (!), gitara cudo, prowadzenie imprezy na bardzo dobrym poziomie. Polecam serdecznie. Wszyscy goście zachwyceni, a zaznaczę że w rodzinie mam kilku zawodowych muzyków, którzy również byli pod wrażeniem 🙂
Aurelia napisał w Sierpień 14, 2019:
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę na naszym weselu. Profesjonalne podejście. Fantastyczna atmosfera. Saksofon - zrobił na wszystkich meega weażenie, prowadzący Kamil - przesympatyczna osoba. My i Nasi goście byliśmy zachwyceni 🙂 Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać decyzja bylaby taka sama. Pozdrawiamy. Buziaki 🙂
Dariusz napisał w Lipiec 25, 2019:
Hej własnie kończymy film z wesela na którym byliśmy razem W Odolanowie KARDAMON. Ponownie jesteśmy pod wrażaniem, jakości muzyki, jej gęstości, dynamiki. Niesamowitej dykcji Twoje Kamil, I całości muzyki płynącej od klawiszowca, basisty i gitarzysty. Uczta dla ucha słuchającego muzyki na filmie przy montażu. Pozdrawiamy serdecznie Mirków Grupa Multimedialna. Mam nadzieje ze będzie jeszcze dane nam się spotkać !!!
Marta napisał w Lipiec 12, 2019:
Od kiedy usłyszeliśmy Metropolis Group na weselu znajomych, wiedzieliśmy, że muszą zagrać również na naszym 🙂 I nie zawiedliśmy się. Było rewelacyjnie! Pełen profesjonalizm. Goście nie wierzyli, że grają na żywo 😀 Wszyscy byli zachwyceni! Dziękujemy! Bez Was nie byłoby tak wspaniale 🙂 Żałujemy, że czas tak szybko minął i chętnie byśmy powtórzyli ten dzień. Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy (a chodzą plotki, że są chętni na kolejne weselicho z Wami). Pozdrawiamy!
Justyna napisał w Lipiec 2, 2019:
Nasze wesele nie mogło odbyć się bez zespołu Metropolis! Pełen parkiet od początku imprezy aż do rana 🙂 Polecam bardzo serdecznie! Wesele tylko z Metropolis group!
Michał napisał w Czerwiec 30, 2019:
Bardzo serdecznie dziękujemy Kamilowi i całemu zespołowi. Byli po prostu fantastyczni, pełen profesjonalizm. Bawiliśmy się niesamowicie. Chłopaki prowadzą wesele z wielką pasją i zaangażowaniem. Wniosek jest tylko jeden, masz Metropolis na weselu to masz pewność, że impreza będzie kosmiczna. Trzymajcie się chłopaki, mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych weselach! 🙂
Radek napisał w Czerwiec 28, 2019:
Istna petarda !!! Świetna zabawa od samego początku do końca:) Kamil jesteście wielcy!!! Super repertuar dobór zabaw oraz sposób prowadzenia wesela na najwyższym poziomie. Mam nadzieje do zobaczenia!!! Pozdrawiamy i gorąco polecamy:)
Justyna napisał w Czerwiec 24, 2019:
Wielkie Łał !! Czyste szaleństwo ! Chłopaki dali wielkiego czadu na weselu Mojego brata. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie. Nie chciało się schodzić z parkietu. Chłopki jesteście cudowni i widzimy się na kolejnych imprezach ! 🙂
Adam napisał w Maj 2, 2019:
Szkoda że maksymalna ocena jaka można przyznać jest 5 gwiazdek bo z przyjemnością dlabym 50. Zespół profesjonalistów kochających muzykę i ludzi co słychać od pierwszej do ostatniej piosenki. Świetnie prowadzone wesele, niesamowite głosy. Wszystkie decyzje przemyślane. Podziwiam Nie wyobrażam sobie wesela bez zespołu Metropolis Group. Pozdrawiamy i bardzo szczerze dziękujemy Marysia i Adam
Anna napisał w Marzec 4, 2019:
Byłam już na dwóch imprezach, które prowadzą w restauracji Brochów. Za każdym razem jestem zachwycona. Nie można usiedzieć na miejscu. Super repertuar muzyczny, lider pięknie potrafi zabawiać gości i każdego porwie do zabawy. Polecam z całego serca, z tym zespołem każda impreza jest udana

ZAUFALI NAM MIN.:

aromastone.pl

Centrum-Kultury-w-Sycowie

Uniwersytet Ekonomiczny

Uniwersytet Medyczny

MOKIS OLEŚNICA

słowo sportowe

GARBARNIA

POWIAT OLEŚNICKI logo własne

SYCÓW

oca-herb

POLECAMY

szymanekMirkówFINEZJAlibdesign

www.baza-weselna.pl

 

www.kozband.pl

www.laboga.pl

www.staragarbarnia.pl

www.zespoly-muzyczne.info