OPINIE

OPINIE

REFERENCJE

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone "*" są obowiązkowe.
72 wpisy.
Karolina i Robert napisał/a Wrzesień 27, 2022
Organizacja wesela międzynarodowego to nie-lada wyzwanie jak również znalezienie zespołu, który podoła zadaniu rozruszać dwie różne kultury. Metropolis Group się udało! Świetna energia, pełen profesjonalizm jak również bezcenne rady ze strony zespołu sprawiły, że wszyscy bawili się do białego rana. 🔥 Polecamy z całego serca i mamy nadzieje, że jeszcze będziemy mieli okazje bawić się razem z Wami! 😉 Chłopaki jesteście niezastąpieni! ❤️ Karolina i Robert 🇵🇱🇩🇪
Agnieszka napisał/a Wrzesień 2, 2022
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Jeśli szukacie kogoś, kto sprawi, że Wasza impreza będzie niezapomniana, a goście będą bawić się na parkiecie do 4 nad ranem, bierzcie w ciemno! Chłopaki to petarda 😍
Ewelina napisał/a Sierpień 30, 2022
Witamy braliśmy ślub i grał nam METROPOLIS. Świetny zespół goście byli zadowoleni wszyscy się świetnie bawili a zabawy i konkursy zespołu są super. Zabawa przednia z tym zespołem polecamy serdecznie i gwarantujemy, że się nie rozczarujecie godny polecenia DZIĘKUJEMY WAM SERDECZNIE za przednią zabawę JESTEŚCIE WSPANIALI 🙂 EWELINA I LUKASZ
Natalia napisał/a Sierpień 9, 2022
ABSOLUTNIE REWELACYJNY ZESPÓŁ, PERFEKCYJNIE PRZYGOTOWANY, ŚWIETNE PROWADZENIE KAMILA, SUPER WOKALE WSZYSTKICH PANÓW - WSZYSCY ŚPIEWAJĄ! POLECAM KAŻDEMU ZARÓWNO NA EVENT FIRMOWY JAK I NA WESELE. PANOWIE BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ IMPREZĘ FIRMOWĄ W TOPACZU. MYŚLĘ, ŻE ŚMIAŁO MOGĘ NAPISAĆ TO W IMIENIU WSZYSTKICH, KTÓRZY SIĘ Z WAMI BAWILI - JESTEŚCIE NAJLEPSI I JUŻ ODLICZAMY DO KOLEJNEGO SPOTKANIA Z WAMI!
Magdalena napisał/a Wrzesień 5, 2021
Chłopaki z zespołu Metropolis Group spisali się na medal. Piosenki różnorodne, profesjonalne poprowadzenie imprezy weselnej. Polecam z całego serca. Kamil moja ocena 10/10!!!!
Alicja i Paweł napisał/a Lipiec 10, 2021
Bardzo polecamy zespół Metropolis Group! Świetna energia, uśmiech i super zabawa! Dziękujemy za pełen profesjonalizm, dużo tańca i zabawy! Serdecznie wszystkim polecam!
Ola i Adam napisał/a Sierpień 31, 2020
Bardzo dziękujemy za świetną oprawę muzyczną naszego wesela. Przede wszystkim jesteśmy pod wrażeniem bardzo różnorodnego repertuaru. Wszyscy członkowie zespołu są bardzo profesjonalni, entuzjastycznie wykonują swoją pracę i mają wprawę w odrywaniu gości od stolików na dłuuuugie bloki taneczne :). Ciężko wyobrazić sobie sprawniejszą wpółpracę przy organizacji imprezy weselnej. Serdecznie polecamy wszystkim niezdecydowanym!
Weronika napisał/a Sierpień 10, 2020
Bardzo polecam! Najlepszy zespól jaki mogliśmy mieć na weselu! Chłopaki robią kawał dobrej roboty, pełna profeska. Była to niepierwsza impreza z Metropolis i zawsze byli niezawodni 😀 Bardzo Wam dziękujemy i mam nadzieję, że do zobaczenia ! 🙂
Weronika napisał/a Styczeń 6, 2020
Jednym słowem RE-WE-LA-CJA! Zespół poznaliśmy jako goście na jednym z wesel i już wiedzieliśmy, że muszą zagrać także na naszym. Tak też się stało, a wszyscy jednym chórem orzekli, że to najlepsza impreza na jakiej się bawili. Dzięki pomocy Kamila, który zarówno jako wokalista jak i wodzirej sprawdza się doskonale, sami również spędziliśmy świetny czas. Parkiet pełen ludzi przez całą imprezę, przemiła atmosfera, muzycy na najwyższym poziomie - to wszystko sprawia, że Wasze przyjęcie zostanie zapamiętane i wspominane jeszcze bardzo dłuuugo. Serdecznie dziękujemy i mamy nadzieję - do zobaczenia! Weronika i Adam 🙂
Dorota napisał/a Listopad 17, 2019
Profesjonaliści! Muzyka zagrana na najwyższym poziomie, świetnie dobrany repertuar, fenomenalne prowadzenie imprezy, przemili ludzie. Z Nimi kazda impreza trwa do ostatniej minuty i jeszcze dłużej! Baaardzo polecam!! ❤
Rami napisał/a Październik 9, 2019
Fenomenalny zespół! Metropolis potrafili tak rozbawić gości na weselu bezalkoholowym (!), ze ostatni goście wychodzili po 4 rano 🙂 Świetny kontakt z zespołem. Piosenki dobrane idealnie, tak że na parkiecie bawili się zarówno młodsi jak i starsi. Polecam z całego serca!
Anna napisał/a Październik 7, 2019
Cudowny zespół ! Bardzo zaangażowani, fantastyczna współpraca. Potrafią zachęcić wszystkich do zabawy skutecznie a jednocześnie z klasą !
Klaudia napisał/a Wrzesień 11, 2019
Bardzo dziękujemy za rewelacyjną grę na naszym weselu! Pełen profesjonalizm. Super zespół, Panowie dali z siebie wszystko, jak grali parkiet był pełny. Gorąco polecam!
Marta i Marcin 17.08.2019 napisał/a Sierpień 19, 2019
Serdecznie dziękujemy za rewelacyjną oprawę muzyczną na weselu w Krobielowicach. Goście byli zachwyceni 🙂 Kamil poprowadził imprezę tak, że na parkiecie bawili się zarówno młodsi, jak i starsi. Wszyscy muzycy dali czadu 🙂 Jeszcze raz dzięki!
Agnieszka napisał/a Sierpień 14, 2019
Genialny zespół. Wybraliśmy ich z polecenia znajomych i to był bardzo dobry wybór. Wokal świetny (!), gitara cudo, prowadzenie imprezy na bardzo dobrym poziomie. Polecam serdecznie. Wszyscy goście zachwyceni, a zaznaczę że w rodzinie mam kilku zawodowych muzyków, którzy również byli pod wrażeniem 🙂
Aurelia napisał/a Sierpień 14, 2019
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę na naszym weselu. Profesjonalne podejście. Fantastyczna atmosfera. Saksofon - zrobił na wszystkich meega weażenie, prowadzący Kamil - przesympatyczna osoba. My i Nasi goście byliśmy zachwyceni 🙂 Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać decyzja bylaby taka sama. Pozdrawiamy. Buziaki 🙂
Dariusz napisał/a Lipiec 25, 2019
Hej własnie kończymy film z wesela na którym byliśmy razem W Odolanowie KARDAMON. Ponownie jesteśmy pod wrażaniem, jakości muzyki, jej gęstości, dynamiki. Niesamowitej dykcji Twoje Kamil, I całości muzyki płynącej od klawiszowca, basisty i gitarzysty. Uczta dla ucha słuchającego muzyki na filmie przy montażu. Pozdrawiamy serdecznie Mirków Grupa Multimedialna. Mam nadzieje ze będzie jeszcze dane nam się spotkać !!!
Marta napisał/a Lipiec 12, 2019
Od kiedy usłyszeliśmy Metropolis Group na weselu znajomych, wiedzieliśmy, że muszą zagrać również na naszym 🙂 I nie zawiedliśmy się. Było rewelacyjnie! Pełen profesjonalizm. Goście nie wierzyli, że grają na żywo 😀 Wszyscy byli zachwyceni! Dziękujemy! Bez Was nie byłoby tak wspaniale 🙂 Żałujemy, że czas tak szybko minął i chętnie byśmy powtórzyli ten dzień. Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy (a chodzą plotki, że są chętni na kolejne weselicho z Wami). Pozdrawiamy!
Justyna napisał/a Lipiec 2, 2019
Nasze wesele nie mogło odbyć się bez zespołu Metropolis! Pełen parkiet od początku imprezy aż do rana 🙂 Polecam bardzo serdecznie! Wesele tylko z Metropolis group!
Michał napisał/a Czerwiec 30, 2019
Bardzo serdecznie dziękujemy Kamilowi i całemu zespołowi. Byli po prostu fantastyczni, pełen profesjonalizm. Bawiliśmy się niesamowicie. Chłopaki prowadzą wesele z wielką pasją i zaangażowaniem. Wniosek jest tylko jeden, masz Metropolis na weselu to masz pewność, że impreza będzie kosmiczna. Trzymajcie się chłopaki, mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych weselach! 🙂

ZAUFALI NAM MIN.:

aromastone.pl

Centrum-Kultury-w-Sycowie

Uniwersytet Ekonomiczny

Uniwersytet Medyczny

MOKIS OLEŚNICA

słowo sportowe

GARBARNIA

POWIAT OLEŚNICKI logo własne

SYCÓW

oca-herb

POLECAMY

szymanekMirkówFINEZJAlibdesign

www.baza-weselna.pl

 

www.kozband.pl

www.laboga.pl

www.staragarbarnia.pl

www.zespoly-muzyczne.info